Ikea hack'ish

 
  Måste dela med mig av mitt nya fynd - Ikea hack!
Du har säkert sett hundratals söta barnmöbler i kataloger och snygga grafiska mönster på skåp. Nu vet du snart, vart du kan beställa egna ifrån!
 
 
Av en ren tillfällighet hamnade jag på sidan, när jag letade efter handtag till skåp. Var ju tvungen att kolla upp saken mer. Creatisto, där jag även lånade bilder ifrån. Har du tröttnat på skåpen, byrån... dags för en uppdatering kanske?!
 
Du kan söka på ex. på möbelfolie stuva (ikea möbel), du hittar en sjö utav alternativ, ena bättre än det andra och även andra utgivare.

Vassa pennor och lek

  Tycker du också att vässa pennor är stökigt och smuligt?!
 
 
 
 Satt och drack kaffe medans sonen ritade. Plötsligt var färg udden av. Har länge försökt undvika att vässa pennorna pga allt skräp. Men nu var de så många trubbiga eller helt utan udd, så bara ta fram och börja vässa.  
 
 Följer man Pinterest, har man sett vackra skapelser utan just skräpet från vässade pennor. Bara till att testa...
Använde Kaffe, pensel, blyertspenna och pennvässat skräp... var riktigt roligt. Hade ju kunnat bli vad som helst, men första gången till allt.
 
Nästa gång testa och se!

Inredning och pyssel

  Glimmar utav gårdagens resa.
 
 
  Gråa förvaringslådor och lampfot till skrivbordet, några utav inköpen som gjordes igår.
 
Tyckte dock att många hyllor var tomma och väntade troligtvis på vår nyheter eller påfyllning. Så lite besviken men tur för plånboken.
 
Ridutrustning gav poäng. 
 
Pyssel avdelningen var som bortblåst om man jämnför med 1.5år sedan jag sist besökte varuhuset. Men hittade underbara fjädrar och lite annat smått och gott :)
Här kommer några utav inköpen.
 
 
 
Resan var rolig.
Bilar över allt, men om alla kommit med en egenbil skulla förklara folkmängen. Underbart att kunna röra sig fritt utan vagnkrockar.
 
Vädret dit var finaste vårvädret med sol, dock hela vägen hem var det snöfall. Inte ofta det snöar för fullt hela vägen från kust till kust.
Visa fler inlägg