Gäster gör tavlan

  Gästerna kommer och minglet kan börja! Något gulligt de kan lämna efter sig är en fingeravtryck tavla!
 
 
- En vad?! Tänker du nu säkert, ifall du inte sett dessa tidigare. Fingeravtryck tavlan är som det låter, fingeravtryck. Varje gäst som närvarar festen, trycker sitt avtryck och signerar den. När festen är slut har man ett underbara minne i t.ex albumet eller på väggen i ram.
 
 
 
Vanliga svenska fester den är passande för är t.ex Skolavslutning-till fröken, Födelsedagar, Dop, Studenten och Bröllop. Finns säkert tusentals andra anledningar, men det var några förslag.
Är inget nytt påhitt, utan används i bland annat i usa för bröllop och baby showers.
 
Finns det något att inte älska med den?! Visst, alla tycker inte om att få ett färgtryck på fingret trots att man ställt fram en söt ask med våtservetter, så man kan torka av färgen. Lugn det finns alternativ!
• Papperslappar i valfri form, limmar dit och sedan får    
  alla skriver sin signatur i en.
• Måla dit valfri form innan, så är de klara för signering.
• Köp en stämpel på ex. fingeravtryck. Välj sedan ifall du   vill göra det innan eller alla får göra själv i samband
  med signaturen.
 
Tips! 
Använd tjockare papper som akvarell papper om du ska få fint resultat. Tunnare "vanliga papper" som mina exempel är om du gjort förarbetet innan och gästerna endast signerar den. För mycket vätska gör att pappret blir fult och i värsta fall, går sönder.
Gillar du inte att texta eller måla, printa ut eller beställ från nätet. Det här kommer vara Sveriges nya hit framöver, så du vill vara med från starten ;)
 
#1 - - Yohanna af Skovde:

Vilken underbar idé! Gillar verkligen elefanttavlan, så himla söt!

Svar: Tack :)
Rebecha