Jul lista

  Varje år brukar man tro, I år kommer jag ihåg att använda de där recepten som ligger i receptboken och väntar. De som aldrig testas innan julen är över och du tänker nästa år. 
 
Pyssel idéer du samlat på dig hela året, blir bara liggandes just för att de inte står listade som en prioritet.
 
Speciella julfilmerna som du varit sugen att titta på, glöms när dagarna rullar på.
 
 

Här kommer en enkel lista med 4 punkter under var kategori, har du flera måsten, kan du ju lägga till de när du skrivit ut listan.
Kom ihåg att Checka av, så de inte blir liggandes till nästa år.
 
Ha en underbar start på December och njut utav de magiska dagarna fram till Julafton. 

Presentkort i burk

 
Min yngsta son ska på kalas hos en ny klasskompis och han visste absolut inte vad han ville ge, då pojken önskade sig inget speciellt. Så vi bestämde att ett Presentkort som funkar i 55 olika butiker, är nog bästa valet. När han lyckligt stod där med kortet, så tyckte sonen att mamma finns det inget fint sätt att ge den på?!
Väl hemma så funderade vi och kom inte på något roligt, men jag lovade att fortsätta fundera medan han gick och lekte.
 
Öppnade mitt skåp och där stod mina glasburkar som jag tänkt göra cookies in a jar med, aha! Tankarna snurrade och resultatet kom sen snabbt, popcorn i botten, presentkortet, några grenar från mina julgrenar och till sist la vi ner en pärlad bil, som storebror gjort några stycken utav. Bägge killarna tyckte det var ett super roligt sätt att ge ett presentkort på, så alla nöjda och glada.
 
Visst vart den urgullig!! ♡
Skulle absolut vilja få mitt presentkort på detta sätt, istället för bara invikt i ett papper som de brukar vara.
 
 
Här ser du baksidan, där den "riktiga" presenten är och vad födelsedagsbarnet köper med det, återstår att se.
 
Kom ihåg att ge ♡ om du gillade inlägget.
 

Nedräkning till Jul

 
  Sökandet efter en nedräknare till Julafton, har inte gått något vidare bra. I år ska jag ha en, det bara är så! Så dags att göra en egen.
 
Det som behövdes till detta projekt var en tallrik, tallrik-ställ, griffel färg, limpistol, permanent penna och något att dekorera med.
 
Någon större beskrivning behövs nog inte, det går väldigt enkelt att se hur den är gjord. Resultatet är jag nöjd med. Tänka sig att det är endast 47 dagar kvar, Julmusiken är i full gång och pyssel idéer dyker upp i huvudet på mig och barnen. Så kom ihåg att hålla koll på bloggen, så du inte missar något!
 
Kom ihåg att ♡ inlägget här och skriv gärna en kommentar. 
Visa fler inlägg