Nyårs dekor snabbt och billigt

 
  Affärerna är fyllda med nyårs hattar, girlanger och dylikt. Man kan lätt fylla korgen med diverse saker.
Ni som följer mig här vet att jag gillar att fixa eget, så här kommer några tips hur du inte tömmer kontot på dekorationer.
 
 
Använd julgranskulor, spelar egentligen ingen roll vilken färg du använder, men jag valde mina svarta och silvriga kulor.
 
 
Första bilden är ett exempel på vad man kan göra med utprintade urtavlor. Två stycken urtavlor limmade ihop med glittrigt band emellan.
Renen är en dekal i vit-silver,  fäst på en ram med svart bakgrund.
Gammalt klockskal fylld med kulor samt en tunn ljusslinga. Glasvas ger liknande utseende. 
Sista bilden är kulor i en skål upplagda på varandra, enkelt och tog inte många minuter men ger en effekt.
 
 
Dukningen kommer vara enkel med lite festlighet. Uppersittar kväll och lugnt efter jul och släkt. Lugnt betyder... Courona, brädspel, tv-spelande och en promenad i den friska luft.
 
Underst är det engångs tallrikar i silver, sedan vitt porslin, klockorna jag printat ut och klippt till. Chokladbiten är liten 15grams jul-choklad bit, tog endast bort tomtebilden och lämnade silver folien kvar. Till detta även julgranskulor som bundits ihop med silver band.
 
 
Då vi väljer att Inte köpa fyrverkerier har vi tomtebloss. Klippte till remsor i en kartong. Skar sedan två snitt så tomteblossen kunde träs igenom och hållas fast där. Sist utav allt limmades klockor på.
 
 
Det var lite utav de som är gjort, sista minuten känslan har inte slagit igång ännu.
 
Ha ett riktigt Gott Nytt År och vi ses nästa år !!!
 
Kom ihåg att gilla inlägget ♡ Skriv gärna dina pyssel tips i kommentaren.
Visa fler inlägg